OBS! Presentkortet skickas via e-post! Hör av dig på 073-831 08 13 om du inte har fått det inom en timme.

Ett tandemhopp är en uppskattad present att ge bort i samband med exempelvis födelsedagar, möhippor eller svensexor. Det är också ett utmärkt sätt att prova på fallskärmshoppning för den som funderar på att gå en kurs.

Köp presentkortet här i webbshopen, boka sedan tid på www.ofsk.net under "Tandem" i menyn och "Boka tid". Vi svarar på dina frågor på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 073-831 08 13. Om du vill ha hoppet filmat eller fotograferat så bokar du även in detta när du bokar tid för hoppet.

Vilka krav gäller för att få hoppa?

För att få följa med och genomföra ett tandemhopp som passagerare i Östersunds Fallskärmsklubb krävs inga speciella förkunskaper eller fysiska förutsättningar. Du måste dock fylla i en hälso- och ansvarsförklaring innan du får hoppa vilket görs på plats. Då du gjort det omfattas du av Svenska Fallskärmsförbundets försäkring. Är du under 18 år så måste målsman ge sitt skriftliga medgivande på plats innan du hoppar Nedanstående punkter är krav som har med passagerarens och tandempilotens säkerhet att göra, om det är något som är oklart eller om Du är osäker över någon sjukdom, handikapp eller vikt, hör av Dig till tandemansvarig på bokningsnumret innan ni åker ut till fallskärmsklubben så att rätt åtgärder kan vidtas.

Du som passagerare

  • Ska ha normal kroppsörlighet.
  • Ska vara fullt frisk.
  • Får väga max 100 kg.
  • Måste vara minst 140 cm lång.
  • Måste vara minst 12 år gammal.
  • Måste vara nykter när du anländer till fallskärmsklubben och till dess att hoppet är utfört.
Epost-Presentkort Tandemhopp
SEK2,695.00

Kundkorg

Varukorgen är tom

Vi stöttas av 

Vill du sponsra?

Vill du stötta klubben och fallskärmssporten? Du kan få din logotyp här, länkad till din hemsida! KLICKA för mer info!

Östersunds fallskärmsklubb

Optands flygfält 130

831 92 Östersund

Organisationsnummer 893200-4388

Bankgiro: 933-8773

SWISH: 123 449 0710

Tel: 073-831 08 13

tandem@ofsk.net

styrelsen@ofsk.net