Vill du ge en gåva till klubben?

Sätt in en slant på bankgiro 933-8773 och skriv "gåva" i meddelanderaden eller,

Swisha en summa till 123 449 0710

Östersunds Fallskärmsklubb är en förening som under många år bedrivit fallskärmshoppning ute på Optands Flygfält. Vi är faktiskt den äldsta och därmed första civila fallskärmsklubben i Sverige, klubben bildades redan 1958. 2008 firade vi 50-års jubileum och vi börjar nu närma oss 60!

Vi har utbildning för nybörjare, tandemhoppning och verksamhet för mer erfarna hoppare såsom uppvisningar, ren hobbyverksamhet och/eller träning för hoppare som tävlar på elitnivå. Våra medlemmar tävlar både nationellt och internationellt, fallskärmshoppning är en sport som är sanktionerad av Riksidrottsförbundet och även internationellt av FAI, Fédération Aéronautique Internationale. I augusti ska vi representera Sverige i VM i Australien.

Vår verksamhet bedrivs uteslutande genom ideellt arbete och därför söker vi hela tiden efter samarbetspartners, alltså nya möjligheter till sponsring och bidrag från både företag och privatpersoner. Detta för att ge möjligheter till att utveckla vår förening. En långsiktig målsättning för klubben är att den ska växa, vi vill bli fler medlemmar. Ju mer vi hoppar desto bättre för klubben i form av ekonomiska intäkter, ideella krafter och tävlingsprestationer. Vi lägger mycket kraft på rekrytering och marknadsföring men fortfarande är det många som inte ens känner till att klubben finns. Ditt bidrag till klubben kan se ut på olika satt, det är viktigt att det passar både dig och även klubben. 

Fallskärmshoppare är inte galna adrenalinjunkies som många verkar tro, vi är helt vanliga människor. Vissa är studenter, vissa jobbar, vissa letar jobb. Vissa är unga och vissa är gamla. Gäller detta för ert företags medarbetare och/eller kunder också? Genom ett samarbete kan vi erbjuda er en fantastisk sport och upplevelse och ni kan hjälpa oss ekonomiskt och framförallt genom att hjälpa till och sprida intresset för fallskärmshoppning.

 

Vi hoppas att Ni kan tänka Er att stötta vår verksamhet på något sätt!

Vill ni själva ta kontakt med oss? Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring ordförande Lars Eklund, 0761-151588 

 

Vi stöttas av 

Vill du sponsra?

Vill du stötta klubben och fallskärmssporten? Du kan få din logotyp här, länkad till din hemsida! KLICKA för mer info!

Östersunds fallskärmsklubb

Optands flygfält 130

831 92 Östersund

Organisationsnummer 893200-4388

Bankgiro: 933-8773

SWISH: 123 449 0710

Tel: 073-831 08 13

tandem@ofsk.net

styrelsen@ofsk.net